Pirmadienio popietę Kėdainių ligoninėje ar Pirminės sveikatos priežiūros centre apsilankę kėdainiečiai galėjo ne tik pamatyti, bet ir pabendrauti su LR sveikatos apsaugos ministru Arūnu Dulkiu bei viceministre Danguole Jankauskiene.

SAM vadovai, prieš tai susitikę su Kėdainių rajono savivaldybės vadovais ir aptarę situaciją Kėdainių gydymo įstaigose bei taręsi dėl jų ateities, pačiose gydymo įstaigose kalbėjosi su medikais, pacientais, diskutavo su įstaigų vadovais.

Ministerijos teigimu, A. Dulkio vizitą į Kėdainius inspiravo naujametį rytą įvykęs incidentas tarp pacientės ir mediko Kėdainių ligoninės priėmimo skyriuje.

Vizito pabaigoje ministerijos vadovais atsakė į vietos žiniasklaidos atstovų klausimus. Išsamus reportažas apie sveikatos apsaugos ministro ir viceministrės vizitą Kėdainiuose – penktadienio „Kėdainių mugės” laikraščio numeryje.

Titulinėje nuotraukoje: viceministrė D. Jankauskienė (antra iš kairės) ir ministras A. Dulkys (antras iš dešinės) Kėdainių PSPC bendravo ne tik su medikais, bet ir su pacientais. (Kėdainių r. savivaldybės nuotr.)