img_9000

Muzikos mokyklos auklėtiniai gražiausias melodijas dovanojo krašto bendruomenei.

Kėdainių muzikos mokykloje renginių salėje skambėjo užburiantys muzikos garsai. Net du vakarus mokyklos auklėtiniai bei mokytojai gražiausias melodijas dovanojo Kėdainių krašto bendruomenei.

Pirmąjį vakarą mokyklos mokiniai bei mokytojai dėkojo visiems savo rėmėjams bei bičiuliams, kurių pagalba sėkmingai užbaigti metai.

 

„Labai džiaugiamės, kad šiais metais mums pavyko atnaujinti mokyklos renginių salę, taip pat mokyklos rūbinę, pirmojo aukšto foje, įsigijome televizorių. Taigi, šie metais buvo geri ne tik muzikine veikla. Džiaugiamės, kad šiais metais buvo sukurtas dokumentinis filmas: mūsų bendruomenė sutelkė jėgas ir gero draugo, kolegos,buvusio bendramokslio Antano Jasenkos penkiasdešimtmečio proga sukūrė dokumentinį filmą“, – šypsojosi muzikos mokyklos direktorė Rūta Kutraitė.

Kitą dieną vyko dar vienas kalėdinis mokyklos mokinių bei mokytojų koncertas „Skambanti kalėdinė akimirka“, skirtas tėveliams bei visiems kėdainiečiams. Vakaro metu skambėjo ne tik graži muzika, bet liejosi puiki nuotaika.

Nuotraukų galerijoje – akimirkos iš pirmojo padėkos vakaro, skirto mokyklos rėmėjams bei bičiuliams.

[tribulant_slideshow gallery_id=”238″]

Panašios naujienos