24.3 C
Kėdainiai
Ketvirtadienis, 19 rugsėjo, 2024
Pašto adresas: kedainiumuge@gmail.com
Radvilų g. 11, Kėdainiai
PradžiaKrašto žiniosRenovacijos grimasos: neblaivus savivarčio vairuotojas, kartu su juo - nepilnametis vaikas

Renovacijos grimasos: neblaivus savivarčio vairuotojas, kartu su juo – nepilnametis vaikas

-

Kėdainiuose – neeilinis įvykis. J. Basanavičiaus gatvėje, vadinamajame „Gorodoko“ rajone įsibėgėjančius daugiabučių kiemų atnaujinimo darbus vakar laikinai pristabdė nelaimingas atsitikimas, kuris, kaip paaiškėjo vėliau, nutiko ne tik dėl neatsargumo, bet ir dėl savivarčio vairuotojo girtumo.


Šiuo metu, kai Lietuvoje paskelbtas karantinas, prie J. Basanavičiaus gatvės intensyviai darbuojasi bendrovės „Doresta“ statybininkai, pradėję daugiabučių kiemų renovaciją.

Kovo 26 d. rytą, apie 10 valandą pranešta, kad į vieną iš kiemų skaldą atvežęs savivarčio vairuotojas, keldamas priekabą užkliudė elektros kabelį, einantį nuo elektros stulpo į parduotuvę „Techasas“. Pažeidus kabelį įvyko trumpasis jungimas, o pažeistos elektros jungtys ėmė kibirkščiuoti, tuoj pat pasklido juodi dūmai.

O elektros tiekimo sutrikimus netruko pajusti aplinkinių namų gyventojai bei įstaigos.

Savivarčio vairuotojui keliolika minučių nesėkmingai bandant tai nuleisti, tai pakelti elektros laiduose užstrigusią priekabą, kibirkščiavimas nesiliovė. Netrukus buvo iškviestas ugniagesių ekipažas, taip pat policijos pareigūnai, kurie nelaimės vietą prie „Techaso“ parduotuvės iš karto aptvėrė „Stop“ juosta.

Aiškinantis įvykio aplinkybes, policijos pareigūnams kilo įtarimas, kad elektros laidus kliudžiusio savivarčio vairuotojas gali būti neblaivus. Nuojauta pareigūnų neapgavo. Vairuotojui nustatytas lengvas girtumas – 0,46 promilės.

Tačiau lyg dar to būtų maža, paaiškėjo, kad įvykio metu kartu su neblaiviu savivarčio vairuotoju transporto priemonės kabinoje buvo ir nepilnametis vaikas.

„Transporto priemonės vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas, o su juo buvusį nepilnametį policijos pareigūnai pristatė į namus“, – „Kėdainių mugei“ teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistai.


Daumantų. Kam rinktis kažką kito, kai yra Daumantų karališkas majonezas!

Taip pat skaitykite

Bute rastas pradėjęs irti vyro kūnas

Rudeniui nebūdingas vasariškas karštis išdavė apie viename Kėdainių daugiabučių namų įvykusią tragediją. Kaimynai užuodę...