Sekmadienis, 27 spalio, 2024
7.3 C
Kėdainiai
PradžiaSportasLygiosios Kėdainių stadione: pirmas įvartis - dovana svečiams

Lygiosios Kėdainių stadione: pirmas įvartis – dovana svečiams

-

Lygiosiomis – 2:2 (0:1) šiandien pasibaigė Kėdainių „Nevėžio” ir Jonavos „BE 1“ susitikimas Kėdainių miesto stadione TOPsport Pirmos lygos pirmenybėse.

Šoką Kėdainių sirgaliai patyrė jau 5-tą rungtynių minutę, kai Karolis Rukuiža pasiuntė taiklų smūgį į savo vartus, o įvartis buvo užskaitytas varžovui – 0:1.

Po pertraukos, 75-tą minutę Arminas Lukoševičius rezultatą išlygino – 1:1.

Tačiau jonaviškiams netrukus, 82-ą min., pavyko pasiekti įvartį ir rezultatas tapo svečių naudai – 1:2.

Nuo pralaimėjimo kėdainiškius išgelbėjo Alexandros Spotas, 84-tą minutę taikliai smūgiavęs į svečių vartus – 2:2.

„Nevėžio” sudėtis: Rokas Bagdonavičius (V), Rokas Mikuckis, Ebuka Romanus Onah, Takumu Aoyoma, Nazaryi Havriliuk, Francis Yaghr, Ugnius Avizovas, Karolis Rukuiža, Mantas Monkelis, Lukas Berednikovas, Arminas Lukoševičius (K). Atsarginiai: 25-tą min. Taiga Horikoshi pakeitė N. Havriliuką, 46-tą Yamato Kasahara – F. Yaghr, 65-tą min. A. Spontas į aikštę žengė vietoj U. Avizovo.

Turnyro lentelėje „Nevėžis” su 44-iais taškais yra 6-tas. Nuo lyderio – „Riterių” – Kėdainių komanda atsilieka 24-iais taškais, nuo trečios-ketvirtos vietų – 10.

2024 m. TOPsport Pirmos lygos pirmenybėse Kėdainių „Nevėžiui” dar liko sužaisti dvejas rungtynes: lapkričio 2 d. išvykoje – su Vilniaus „Riteriais” ir lapkričio 8 d. namuose – su Kauno r. „Hegelman”.

reklama

Taip pat skaitykite