Penktadienis, 18 spalio, 2024
6.3 C
Kėdainiai
PradžiaSirenosBeinaičiuose apvogtas automobilis

Beinaičiuose apvogtas automobilis

-

Automobiliuose paliekami daiktai masina vagis. Šie ima kas tik po ranka papuola, taip padarydami savininkams nemenkų nuostolių. Viena tokių vagysčių Kėdainių rajone užfiksuota vakar. Nukentėjęs asmuo kreipėsi į policiją.

Kauno apskr. Vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, liepos 10 d. apie 17.50 val. pastebėta, jog Beinaičių k., iš automobilio „Land Rover“ pavogti grynieji pinigai ir dokumentai. Padaryta turtinė žala siekia apie 2 430 eurų.Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nepalikite jokių daiktų automobilyje

Policijos pareigūnai ragina gyventojus nepalikinėti automobiliuose jokių vertingesnių daiktų, ypač matomoje vietoje. Dažniausiai vagių dėmesį patraukia rankinės, telefonai, multimedijos įranga, meškerės, statybiniai įrankiai ar kiti vertingesni daiktai. Vagys pasiima net akinius nuo saulės, iškrato salone paliktų drabužių kišenes. Tam, kad pasiektų norimą grobį, vagys sugadina durelių užraktus, išdaužia automobilių stiklus. O būna atvejų, kad vagims net nereikia brautis į automobilį, nes savininkai kartais palieka jį neužrakintą arba praviromis durelėmis.

Norint išvengti nuostolių ir papildomų rūpesčių, policijos pareigūnai ragina visuomet patikrinti, ar automobilis užrakintas, ar įjungta signalizacija. Transporto priemones nakčiai patariama statyti garažuose arba arčiau namų, gerai apšviestose vietose. Apie pastebėtus šalia automobilių besisukiojančius įtartinus asmenis prašoma pranešti policijai tel. 112.

,,Kėdainių mugės“ ir Kauno AVPK inf.

Asociatyvi nuotr.

reklama

Taip pat skaitykite