Ieškote naujo televizoriaus? Tuomet jums tikrai reikėtų žinoti, kas yra TCL televizorius – su šiuo pavadinimu tikrai teks susidurti. TCL vardas jau kurį laiką itin populiarus visoje elektronikos rinkoje.

TCL yra prekės ženklas, priklausantis vienai didžiausių pasaulyje elektronikos gamintojų, kuri užima vieną iš lyderio pozicijų ir gaminant televizorius. Nors savo veiklą įmonė pradėjo prieš kiek daugiau nei keturiasdešimtmetį, ne visi jos valdomi prekių ženklai pasiekė vienodą populiarumą – įmonei taip pat priklauso „Alcatel“, „Blackberry“ ir kt.

Beje, anksčiau TCL raidės buvo šifruojamos kaip True China Lion (liet. tikrasis kinų liūtas) trumpinys, tačiau pastaruoju metu įmonė pakeitė savo ilgą pavadinimą į The Creative Live (kūrybingas gyvenimas). Šiuo metu įmonė užima didelę dalį rinkos, o jos darbuotojų skaičius išties įspūdingas. Parduotuvėse galima rasti platų jos gaminių asortimentą.

Tarp daugelio TCL gaminių didelio pirkėjų dėmesio sulaukia televizoriai. Jų populiarumo paslaptis – puikiai suderintas kainos ir kokybės santykis. Nors TCL televizorius gal ir netarnaus tiek, kad būtų perduodamas iš kartos į kartą, bet savo funkciją tikrai atliks puikiai. Pirkėjai vertina šiuos televizorius tiek dėl patrauklaus dizaino, tiek ir dėl optimalių funkcionalumo sprendimų.

Užs. Nr. 252.