Ugniagesiai gelbėtojai kasdienėje savo tarnyboje turi būti pasiruošę įvairiausiems gelbėjimo darbams – nuo gaisrų gesinimo iki pagalbos žmonėms ar gyvūnams. Tokią darbų įvairovę pateikė  vakarykštė diena.

Penktadienį, jau įdienojus, gautas pranešimas iš gyvūnų tarnybos „Miesto rainiukai“ atstovės, kad Vilainių k., Melioratorių g. reikalinga pagalba iškelti kačiuką iš medžio. Į prašymą nenumota ranka, nuvykus į vietą ir įvertinus situaciją, kačiukas iš medžio buvo saugiai nukeltas ant žemės.

Vakare, po 19 val. prireikė pagalbos vairuotojui, kurio automobilis užsidegė kelyje.

„Atvykus ugniagesiams, automobilį BMW 330XD jau buvo užgesinęs pats vairuotojas, panaudodamas du miltelių gesintuvus. Įvykio vietoje buvo atjungtas degusios transporto priemonės akumuliatorius ir iškviesta techninė pagalba“, – teigė ugniagesių atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė.

Po devintos vakaro ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Vilainių seniūnijoje esantį Tiskūnų k. Bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad reikalinga pagalba patekti į butą, viduje esą yra moteris, kuriai galimai sutriko sveikata. Per balkoną patekta į buto vidų, atrakintos durys ir įleisti Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai.

„Kėdainių mugės“ ir Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos inf.

Panašios naujienos