Irena Lukjanovienė (Nr. sąraše – 26)

Šiandien jaučiu, kad galiu savo rajonui duoti daugiau, todėl priėmiau sprendimą kandidatuoti į Kėdainių rajono savivaldybės tarybą.

Esu Krakių M. Katkaus gimnazijos mokytoja. Matau problemas, su kuriomis susiduria švietimo įstaigos, mokytojai bei mokiniai. Ypač palaikau mūsų komandos programoje esantį punktą dėl būtinųjų mokymo priemonių krepšelių moksleiviams ir mokytojams suteikimo, kadangi tokią praktiką taiko ne vienas rajonas, ir ji akivaizdžiai pasiteisino.

Dirbdama kaimiškoje gimnazijoje įžvelgiu ne tik pedagoginius, bet ir socialinius aspektus. Matau atskirtį tarp kaimo ir miesto mokyklų. Mane neramina spec. poreikių mokinių integravimas į bendrojo lavinimo mokyklas. Mokyklose trūksta pagalbos specialistų, jų darbo vietoms sukurti reikalingos papildomos lėšos.


Paulius Zykas (Nr. sąraše – 27)

Žaviuosi Kėdainių miestu ir rajonu, tačiau kraštui trūksta jaunatviškos energijos ir maksimalizmo, kuris padėtų Kėdainių kraštui greičiau keistis ir judėti į priekį ne tik žodžiais ir vizijomis, bet ir darbais.

Visuomeninę ir politinę veiklą pradėjau Vilniuje studijų metu. Vėliau tapau Vilniaus Karoliniškių seniūnijos seniūnaičiu ir Karoliniškių bendruomenės nariu. Kartu su seniūnija seniūnaitijoje atnaujinome parkavimo aikšteles, pėsčiųjų takus, įrengėme vaikų žaidimo aikšteles.

Greta aktyvios veiklos bendruomenėje prisijungiau prie Liberalų sąjūdžio ir tapau vienu iš aktyvesnių Vilniaus skyriaus narių.

Visgi, pandemija privertė susimąstyti apie gyvenimo ritmą sostinėje ir su šeima 2021 m. sugrįžau į gimtuosius Kėdainius.

Nusprendęs neatitrūkti nuo visuomeninės veiklos priėmiau sprendimą prisijungti prie Liberalų sąjūdžio Kėdainių skyriaus ir kartu dalyvauti savivaldos rinkimuose.


Ovidijus Kačiulis (Nr. sąraše – 28)

Kandidatuoti į Kėdainių rajono savivaldybės Tarybą nusprendžiau, nes turiu ambicijų užbaigti pradėtus darbus, kuriuos su komanda pradėjome 2015–2019 metų kadencijoje, bei pasidalinti savo patirtimi įgyvendinant ir inicijuojant naujus projektus Kėdainių rajonui.

Esu baigęs Šiaulių pedagoginį universitetą, kuriame įgijau PMP ir techninių darbų bakalauro laipsnį, bei Kauno technologijų universitetą, kuriame įgijau edukologijos magistro laipsnį.

Lietuvos sporto universiteto Kėdainių „Aušros“ progimnazijos direktoriumi dirbau 2010–2015 metais.
2015–2019 metais Kėdainių rajono savivaldybėje ėjau Administracijos direktoriaus pareigas.

Noriu, kad mūsų rajonas turėtų aiškią strateginę viziją, būtų pritaikytas kuriantiems, veikiantiems bei siekiantiems gyventojams.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Liberalų sąjūdžio Politinės kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 35.